Animail

Ta del av denna Animail rabattkod som ger dig rabatt på din hund- eller kattfoder beställning.

Din närmaste djuraffär - Animail erbjuder hemkörning av hundfoder, kattfoder, hundmat, kattmat, kattsand och kattströ. Heltäckande på produkter för hund och katt och de jobbar aktivt för att bygga upp ett komplett sortiment även för andra djur som kanin, hamster, marsvin, iller, fågel, fisk och reptil.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Animail?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Deras målsättning är att ha Sveriges bredaste sortiment av djurfoder och djurtillbehör. I dag är de uppe i över 60 olika fodermärken för bara hund- och kattmat. På rabatta.se finner du gällande Animail kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter djurfoder, då ska du surfa in på www.animail.se och vill du dessutom få Animail rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod Animail.

Animail har en leveranstid på endast 1-3 vardagar och fraktkostnaden för en normalorder är alltid 0 kronor, oavsett var i landet du är placerad. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatterbjudanden som sänker priset på din beställning av djurfoder och djuraffär.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.