Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/20/2015120/rabatta.se/public_html/inc/dbconn.php on line 2 Julkalendrar med Hus & Hem - Rabatta.se

Julkalendrar med Hus & Hem

Lista över årets upplaga av julkalendrar och adventskalendrar. De brukar antingen erbjuda produkter till rabatterat pris eller så har de tävlingskalendrar där du kan vara med och tävla om fina priser. Julkalendrar har oftast ett specifikt bra klipp just den dagen. Fyll gärna på listan med fler sidor som har dagserbjudanden & tävlingar, jultävling under december. Lägg till er julkalender

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får in nya Julkalendrar med Hus & Hem?

Året runt

Tävling - Varje dag öppnas en ny lucka och en ny chans att vinna. Du har chans att vinna allt från skönhetsprodukter till inredning och resor.

Electrolux

Erbjudande - Från 1 december fram till julafton bjuder vi på ett nytt luckerbjudande som gäller endast i 24 timmar eller så långt lagret räcker. Här hittar du allt från hushållsmaskiner till dammsugare och vitvaror.

Gourmet

Tävling - I gourmet adventskalender kan du vinna fina priser till ditt husdjur

Kitchnsverige

Tävling - Vinn hushålls- och köksprodukter i kitchnsveriges juliga kalender.
Pågår tom 2015-12-24

OBH Nordica (instagram)

Tävling - Du har chansen att vinna en fin utvald produkt från OBH Nordica varje dag fram till julafton.
Pågår tom 2015-12-24

Tidningen hembakat

Tävling - Svara på frågan nedan och motivera med max 30 ord varför du vill vinna priset. Den tävlande som har rätt svar på frågan och, enligt juryn, bästa motiveringen kommer att vinna dagens pris.
Pågår tom 2015-12-24

Vi i villa

Tävling - Varje dag i december har du chansen att vinna fina priser i deras julkalender och adventskalender. Anmäl dig för att kunna tävla om vinster, värda över 100 000 kr. De spännande priserna kommer från några av Vi i Villas samarbetspartners inom allt från inredning till bygg och trädgård. Varje dag innebär en ny vinstchans, vilket innebär att du varje dag kan gå in och tävla om en ny vinst. För att tävla måste du bli medlem, eller logga in med dina befintliga uppgifter. Det är kostnadsfritt att bli medlem och du blir det enkelt på deras sida.