Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur rabatta använder och skyddar all information som du ger oss när du använder våra mobila applikationer

Det vi samlar in

  • Vilka butiker användaren lagt till som favorit.
  • Vilka kampanjer användaren har gillat.
  • Uppgifter om eventuella problem som vår app har stött på, till exempel kraschar.

Vad vi gör med den information som vi samlar in

Informationen används för att kunna presentera nya kampanjer från de butiker som användaren valt som favoriter. Vi säljer eller delar aldrig din information med tredje part.

Säkerhet

Vi åtar oss att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller utlämnande har vi infört lämpliga elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur vi använder spårningsidentifierare

Mobila appar använder ofta spårningsidentifierare, som är analoga med "cookies" på webbplatser. Rabattas appar använder spårningsidentifierare via Google Analytics för att ge grundläggande information om våra appars användning, vilket inkluderar:

  • Antal installationer av appen.
  • Antal aktiva användare under varje given tidsperiod.
  • Antal gånger någon specifik egenskap hos en app har använts.
  • Antal gånger en app har kraschat, tillsammans med grundläggande felsökningsuppgifter om varför kraschen uppstod.

Du kan hitta mer information om Googles integritetspolicy här: http://www.google.com/policies/privacy/

Sammanfattningsvis så hjälper spårningsidentifierare oss att ge dig bättre service genom att göra det möjligt att övervaka vilka funktioner i ett program som du har och inte har nytta av. En spårningidentifierare ger oss inte på något sätt tillgång till din dator/enhet, eller någon information om dig, förutom de uppgifter som anges ovan.