Julkalendrar

Alla känner vi till barnens sedvanliga årliga julkalender på TV eller vid chokladkalendrarna i matbutiken, men på nätet har de i en explosionsliknande takt fått ett nytt användningsområde. Årets julkalendrar blir fler än på många år. Men också mer tävlingsinriktade med mängder av fina vinster.

De fungerar precis som traditionella jul- eller adventskalendrar fast istället för en chokladbit varje dag kan du vinna priser. Vanligtvis startar de den 1:a december och fortsätter fram till julafton, med nya vinster varje dag.

Upplägget fungerar så att nätbutiken anordnar julkalendern på företags webbplats, där man vanligen anger sin e-postadress och eventuellt utför någon uppgift, t.ex. skriver en slogan eller klickar på en annons. Medans vissa butiker anordnar sina julkalendrar på Facebook och då måste man istället gilla eller dela med sig av något som postas på företagets Facebooksida.

Vinsterna kan variera väldigt mellan olika kalendrar. Vissa erbjuder renodlade vinster, såsom presentkort, trisslotter, spaprodukter, surfplattor, datorer, heminredning och spel. Andra har istället rabatter på en utvald vara eller andra typer av erbjudanden. Men som deltagare har du allt att vinna på att vara med, oavsett vilka priser du är ute efter!

En fullständig lista över alla svenska julkalendrar för 2014 som hjälper till att snabbt och smidigt hitta de kalendrar som passar sitt intresse. Listan företräder årets kommande upplaga av 2014 års julkalendrar och tävlingskalendrar. Saknas er julkalender? Skicka ett mail i så fall så lägger vi till er.